Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #sofer

Mihaela Radulescu a devenit soferita lui Dani

Mihaela si Dani sunt nedespartiti de patru zile. Vedeta a ajuns chiar sa-l ia de la munca cu masina proprie, pentru ca el are carnetul suspendat temporar.

Dupa ce si-a petrecut prima seara cu fiul ei Ayan in Izvorani, Mihaela s-a mutat practic in garsoniera lui Dani. Ei petrec cat mai mult timp impreuna, iar Mihaela a devenit practic soferita lui Dani.

Miercuri dimineata, diva a fost surprinsa de fotoreporterii Click! in timp ce mergea sa-si ia iubitul cu propria masina de la studiourile Antena 1 din incinta Teatrului Excelsior.

De la suspendarea carnetului si pana acum, Dani a ales sa mearga pe bicicleta sau a folosit soferul pus la dispozitie de producatorii emisiunii "Dimineata cu Razvan si Dani". 

Mihaela deschide un nou "Picioru' Gras"

Mihaela calatoreste astazi la suceava unde va deschide al doilea magazin "Picioru' Gras", cu vestimentatie pentru copii, in Iulius Mall. Se pare ca societatea care detine lantul de malluri are incredere in proiectul Mihaelei, pentru ca sunt asteptate alte magazine deschise in Iasi, cluj si timisoara pana la sfarsitul anului.

"Elan nu mi-a pus conditii stupide, nu mi-a interzis vreo relatie postdivort si n-a incercat nici o secunda sa mai fim un cuplu", a declarat Mihaela Radulescu pentru www.jurnalul.ro.

 

Citeste si

Mihaela Radulescu, din nou in garsoniera lui Dani

Mihaela si Dani, a doua noapte in garsoniera

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului