Vedete din Romania

#tv #mihaela radulescu #liana stanciu

Mihaela Radulescu a facut-o pe Liana Stanciu sa planga

Liana Stanciu a plans din nou din cauza Mihaelei Radulescu. Sotia lui Mita de la Bere Gratis a fost atat de emotionata de interventia in direct a prietenei ei, la un an de TVR3 incat nu si-a putut stapani lacrimile.

Mihaela a intrat in direct prin telefon, din Monte Carlo, la emisiunea Lianei pentru a o felicita cu ocazia implinirii unui an de emisiune pe TVR3. Rezultatul a fost o emotie transformata in lacrimi, nevasta lui Mitza spunandu-i prietenei ei ca de fiecare data cand o suna reuseste sa o emotioneze.

Cele doua vedete sunt unite insa si de un eveniment negativ, care a avut insa un rezultat pozitiv. In urma cu doi ani, actuala prezentatoare a TVR3 a trecut printr-o perioada foarte dificila pentru ca fiica ei fusese diagnosticara cu cancer.

Mihaela Radulescu, pe atunci prezentatoare a Antenei 1, a inceput o campanie la nivel national, insa mai ales printre vedetele romanesti pentru a strange banii necesari interventiei pe care Teodora trebuia sa o suporte in Austria.

Inititiativa a avut succes iar fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu a fost tratata cu succes. In urma campaniei a aparut si Fundatia Teodora Georgescu, care se ocupa si acum de ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare