Vedete din Romania

Mihaela Radulescu a lipsit de la bal

Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, s-a aflat printre marii absenti ai celei de-a treia editii a balului vienez, relateaza Ziarul. Desi este ambasadoarea United Way ” in Romania si prezenta sa era absolut necesara, moderatoarea emisiunii “ Duminica in familie ” nu a putut onora invitatia, chiar daca scopul acestui bal avea un caracter umanitar.

Nu s-a simtit bine

“Pur si simplu mi-a fost rau”, a declarat Mihaela Radulescu. Pentru ca a doua zi avea emisiune in direct si risca sa nu-si duca la bun sfarsit transmisia, ea a decis sa nu participe, desi initial a declarat ca va merge la bal, la bratul sotului ei.

Sarcina neconfirmata

In ultimul timp, au aparut informatii conform carora aceasta ar fi insarcinata in cateva saptamani, insa acestea nu au fost nici infirmate, nici confirmate de vedeta. Surse din anturajul Mihaelei Radulescu, in varsta de 38 de ani, citate de ziarul Libertatea sustin ca aceasta este gravida. Pentru moment, nici Mihaela si nici Elan nu au dorit sa comenteze in nici un fel informatia. Unul dintre motive fiind teama ca sarcina sa nu evolueze bine.

Peste 800 de invitati

Peste 800 de invitati, oameni de afaceri, politicieni sau diplomati, s-au adunat sambata seara la Palatul Parlamentului din Bucuresti pentru cea de-a treia editie a balului vienez, eveniment caritabil organizat de United Way Romania si Hotelul JW Marriott, povesteste Evenimentul Zilei. In tinute de gala, in sala de bal au intrat, pe rand, presedintele CEC Radu Gratian Ghetea , guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu, ambasadorii Marii Britanii si Austriei la Bucures ti, pana la omul de afaceri Dan Sucu venit cu sotia lui, Diana, sau ministrul de externe Adrian Cioroianu, alaturi de viitoarea lui sotie, soprana Alexandra Coman . Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului