Vedete din Romania

#mihaela radulescu #silueta mihaela radulescu

Mihaela Radulescu are un corp de invidiat la 43 de ani

La 43 de ani, Mihaela Radulescu are corpul unei adolescente de 17 ani. Vedeta a realizat de curand o sedinta foto, in care isi expune corpul sexy, doar intr-un costum de baie. Bronzata si tonifiata, Mihaela Radulescu vorbeste despre secretul frumusetii sale.

Inainte de orice, Mihaela Radulescu este foarte radicala in ceea ce priveste dietele drastice de slabire si sustine ca ea nu crede in infometare. Mai mult decat atat, vedeta spune ca nu sare niciodata peste micul dejun, care este foarte bogat si delicios.

Prezentatoarea de televiziune a precizat ca nu trece nicio zi fara sa faca sport singura, sau alaturi de fiul sau, Ayan.

Atunci cand a realizat ultimul pictorial, Mihaela Radulescu a declarat ca "Nu cred in diete drastice, nici in infometare, nici in pastile de slabit. Cred ca ajunge sa-ti antrenezi ambitia pentru a te abtine de la excese, grasimi, dulciuri prea multe. Si mai cred in oglinda in care e bine sa te privesti foarte realist: nu toata lumea poate avea un trup perfect, dar oricine poate avea o sanatate buna, un numar corect de kilograme si un tonus muscular constant".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare