Vedete din Romania

#vedete intern #cristi brancu #showbiz #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, atacata de un prezentator tv!

Prezentatorul tv Cristi Brancu este intrigat de transformarea Mihaelei Radulescu din ultimii ani. In opinia acestuia, operatiile estetice, dar si schimbarile din cariera au facut-o, crede el, sa ajunga de nerecunoscut.

Cristi Brancu este de parere ca Mihaela Radulescu a ajuns “din plastic”.

„Astazi Mihaela etaleaza public doua lucruri: Primul este exprimarea cat mai senzuala a iubirii sale pentru Felix. Fara indoiala, e o femeie de neuitat. (…) Al doilea lucru etalat este trupul. (…). Radulescu a cautat perfectiunea fizica mereu, dar abia recent a devenit obsedata de ea. imi aduc aminte ca modificarea bustului, petrecuta in 1999, imediat dupa divortul de Banica jr., a fost negata vreme de patru ani, pana intr-o zi cand ea a privit presa cu seninatate si a sugerat ca nu am stiut cum sa-i punem intrebarea…

In 2002, ea a avut bunavointa sa vina la o intalnire cu studentii mei de la SSJ, facultatea la care predam. Un baiat mai obraznic, din spatele clasei, ascuns dupa colegi, a intrebat-o daca are silicoane. Mihaela si-a prins parul ca o diva, cu pieptul in fata si a intrebat: credeti ca ar fi nevoie? Tacerea grea a cuprins clasa. Au urmat dantura, nasul, pometii si acum e o Mihaela care arata senzational la peste 45 de ani, dar excesul de bisturiu a adus-o, pentru Elena (n.r Carstea), la stadiul “de plastic”.

Si apoi, lovitura finala. Un om de afaceri monden mi-a spus candva ca poza nud e ultima borna a unei femei celebre. Pentru el, insemna ca femeia aceea nu mai are nimic de spus, intelectual vorbind si apeleaza la un ultim argument de forta. Trupul perfect. Deunazi am vazut-o pe Mihaela Radulescu goala, intr-o piscina…”, a mentionat Cristi Brancu, intr-un articol pentru pentru site-ul femeide10.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului