Vedete din Romania

# mihaela radulescu dragoste #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu #Mihaela Radulescu relatie

Mihaela Radulescu, cele mai sincere marturisiri despre dragoste

Indragostita pana peste cap de sportivul austriac Felix Baumgartner, Mihaela Radulescu le impartaseste fanilor sai parerile sale despre dragoste.

„Cine zice ca n-are nevoie de iubire, ascunde o mlastina in inima. Una din care abia de-i mai iese sufletul la suprafata, pentru ca nu-i intinde niciun neuron o mana sa-l salveze. Nimic nu ne duce mai simplu si mai drept inainte, nimic nu ne da mai mult curaj sau mai multa putere, ca...iubirea. Ca vine si se duce spre copii, spre parinti sau spre jumatatea aleasa, spre frati, surori sau fiinte cu adevarat importante, iubirea e singura noastra sansa de a fi oameni intregi, fara traume, fara nopti chinuite, fara zile pustii si suflete chircite... Toti avem nevoie de iubire, doar ca unii mai uitam sa o daruim celor care o merita, uitam sa ne sunam parintii sau bunicii, uitam sa ne pese de cei carora le-a pasat de noi... Toti facem greseli, pentru ca si iubirea e imperfecta adesea, dar avem nevoie de ea ca de aer”, a subliniat vedeta pe pagina ei de socializare.

Mihaela Radulescu a mai spus ca sufletul unui om nu este complet fara iubire. „Iubirea e oxigenul vietii si exact asa cum ne aerisim casele, trebuie sa facem si cu mintile, cu sufletele noastre... Unii avem iubirea langa noi, altora ne e dor, unii suntem plecati, altii suntem satui de atatea zile nefericite impreuna, unii dam iubire cu nemiluita si nu primim nimic, altii primesc prea multa si nu dau la schimb... Iubirile nu seamana, dar sufletele oamenilor sunt la fel - nu pot ramane curate, aerisite si intregi fara IUBIRE. Pretuiti ce aveti, cautati ce n-ati gasit, recuperati ce ati pierdut... Doar sa nu credeti ca nu exista iubire si pentru voi. Stocul e nelimitat, pe toata durata unei vieti de om”, a conchis Mihaela Radulescu.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului