Vedete din Romania

#criza #independenta #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu: De criza, poti sa ma mananci de fund

Mihaela Radulescu este o femeie independenta, autosuficienta si care merge inainte si nu se lasa oprita de nimic. Daca tot ce s-a intamplat dupa divort nu dovedeste asta, atunci putem sa o credem pe cuvant intr-un interviu acordat " Academia Catavencu ".

Rep.: Ai putea trai tu fara Porsche, fara vila, fara bani in cont, fara promisiunea banilor dupa divort?

Mihaela Radulescu: Ti-am zis ca nu am fost si nici nu am cum sa fiu vreodata sotia-rucsac, care a trait in spinarea unui barbat si acesta a tot umplut-o cu de toate, ca sa-si justifice portul legal de rucsac. Rulez in alt film. Am banii mei, masinile mele, afacerile mele si, mai ales, viata mea. Nu-mi pro­pun vreo asceza timpita si ipocrita, imi mentin standardele, cota, renumele si, mai ales, sofisticarea. Ce nu intelegeti voi, pentru ca nu traiti cu mine, e ca pot sa merg in padure, la o cursa de enduro, sa ma umplu de praf si de noroi si sa fiu fericita. Dupa care ma intorc la oras, ma imbrac in diva si apar in fata voastra. Voi vedeti doar un fragment din viata mea, cel din care cistig bani, de obicei. Si stii la ce renunt cel mai usor? La diva din mine, care lasa loc unei femei care traieste nemachiata, gateste cind are chef, alearga cu copilul, iubeste, se emotioneaza, ii da fiori unui barbat si-si traieste viata renuntind la orice masca sociala.

Rep.: Vine criza. Mi-e frica de foame. Voi muri de sete. Ce vei face tu de foame?

Mihaela Radulescu: Crede-ma, eu n-am cum sa mor de foame, stiu sa fac atitea, nu ma sperie nici o munca si sint foarte creativa. Ce te-a apucat de-mi tot propui scenarii negre? Nu rulez in Ce­nu­sa­reasa din nou fara pantof. Nu-mi plingeti de mila, chiar nu e cazul. Sigur, puteti sa plescaiti de placere gindindu-va ca poate o sa ma vedeti cersind la coltul strazii – e posibil, doar daca filmez ceva pe acest subiect in ziua aceea…


Rep.: La criza, daca nu voi mai avea pe cine sa maninc, pot sa te maninc pe tine?

Mihaela Radulescu: De fund, da. N-ai fi primul.

 

Atunci cand timpul ii permite, Mihaela se ocupa de proiecte umanitare in care il implica si pe iubitul ei, Dani Otil. Ei vor calatori la Brasov pentru a strange fonduri pentru " Hospice - Casa Sperantei", un centru de ingrijite paleativa pentru bolnavi in faze terminale. Acolo sunt tratati si peste 100 de copii care nu vor depasi varsta de 12 ani.

Interviul complet in Academia Catavencu

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare