Vedete din Romania

#afaceri #mihaela radulescu #stiri monden # stiri showbiz #facebook mihaela radulescu

Mihaela Radulescu face bani din piatra seaca. Iata ce suma fabuloasa ia pentru a scrie un rand pe Facebook

Realizatoarea TV Miahaela Radulescu incaseaza bani doar ca isi face simtita prezenta cateva minute la un eveniment. Daca mai face si un efort, sumele pe care le primeste diva de la Monaco cresc uimitor. Pentru a scrie chiar si un rand pe pagina sa de Facebook, Mihaela Radulescu ia cel putin 1.500 de euro.

Realizatoarea TV a facut de curand un contract cu o firma de cosmetice din Franta, care ii ofera aceasta suma doar daca pomeneste pe pagina sa de Facebook numele companiei. Astfel ca pentru un singur rand scris pe reteaua de socializare vedeta ia 1.500 de euro.

"Mihaela a semnat contractul cu compania frantuzeasca si este extrem de multumita! Normal, am spune, pentru ca, in urma intelegerii, ea castiga in jur de 1.500 de euro pe luna si nu trebuie decat sa scrie decta doua randuri despre o crema de a lor pe adresa sa de Facebook! Cum Raduleasca are foarte multi prieteni pe reteaua de socializare, dupa postare, vin foarte multe like-uri, iar angajatorii divei sunt foarte multumiti! Mai sunt si alte vedete din Romania care au contract cu firma respectiva, insa remuneratia lor este mai mica, ajunge la maxim 1.000 de euro pe luna si cu mai mult efort", a povestit o apropiata a Mihaelei Radulescu pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului