Vedete din Romania

#Mihaela Radulescu Colectiv #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu #colectiv

Mihaela Radulescu, gest revoltator dupa tragedia de la Colectiv!

Firma de artificiii care a organizat spectacolul pirotehnic in Clubul Colectiv in data de 30 octombrie revine pe piata. Pentru relansare, Mihaela Radulescu i-a ajutat pe reprezentantii companiei cu promovarea. Gestul vedetei i-a infuriat la culme pe unii dintre rudele victimelor si chiar si pe o parte dintre cei care au scapat cu viata dupa acea noapte de iad.

Compania de artificii si-a reactivat site-ul, dupa ce a fost inchis timp ce mai bine de jumatate de an.

Toate acestea, desi e urmarita penal, dupa tragedia din Colectiv. La relansare, firma care a asigurat programul pirotehnic la spectacolul trupei “Goodbye To Gravity” a beneficiat de un testimonial al Mihaelei Radulescu"”olden Ideas mi-a propus sa regizez festivalul de pirotehnie din anul 2008. A fost o idee fantastica si un challenge extraordinar. Dar am facut fata cu brio cu totii impreuna. Abia astept editia urmatoare”, declarat Mihaela Radulescu pe site-ul companiei de artificii.

Presedintele Asociatiei Victimelor din Colectiv, Eugen Iancu, si-a pierdut fiul in urma tragediei din seara de 30 octombrie 2015 si a reactionat dur dupa ce a aflat de gestul vedetei. Fiul sau, Mihai Iancu, a murit la Spitalul “Sf. Ioan” din Capitala.

”Pai, vedeti?!... Exact asta spun si eu. Patronii probabil ca ati vazut ca si-au reactivat site-ul. Aparuse acolo si Mihaela Radulescu ca sustinatoare a firmei. Ei isi vad de afaceri, isi vad de business, nu, pentru ca trebuie sa traiasca. in schimb, acest tânar va intra la inaintare. (...) Mihalea Radulescu aparea acolo si le multumea pentru buna lor prestatie. Am avut si o postare acum câteva zile cu chestia asta pe Facebook. Dar, ma rog, ei nu sunt sustinuti numai de Mihaela Radulescu, sunt sustinuti de toata lumea. Nu vedeti, dupa noua luni, nu avem pe nimeni in arest. Toata lumea e libera”, a declarat Eugen Iancu pentru Ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare