Vedete din Romania

#mihaela radulescu #teo trandafir #tv #monaco #elan schwartzenberg #ion ion tiriac #ileana lazariuc

Mihaela Radulescu, inlocuita de Teo?

Teo ar putea reveni curand in televiziune, poate chiar in locul lasat liber de Mihaela Radulescu. Mircea Badea a lasat sa se inteleaga ca Teo Trandafir este pregatita sa revina pe micile ecrane, in timp ce Mihaela se pregateste de mutarea in Monaco.

Prietenul si confidentul lui Teo, Mircea Badea, a dezvaluit in cadrul emisiunii pe care o prezinta ca vedeta se pregateste de o intoarcere in televiziune.

Desi Teo Trandafir a rupt orice legatura cu mass-media in afara de prezenta didactica la scoala de televiziune a lui Vlad Ionescu , Badea este convins ca ea va reveni.

Surse din Antena 1, citate de Cancan, sustin ca au existat discutii la nivelul conducerii Antena 1 legate de angajarea lui Teo. Se pare ca ea a depus un proiect de emisiune si la Prima TV, dar plecarea Mihaelei Radulescu din trustul Intact o favorizeaza pe Teo.

Mihaela nu si-a dat inca demisia din Antena 1, conform Click!, iar sefii ei inca incearca sa o convinga sa ramana. Daca hotararea doamnei Radulescu este definitiva si mutarea in Monaco, iminenta, ea lasa deschis orarul de duminica dupa-amiaza, care poate aduce audiente foarte mari.

Lux de Monaco

Elan Schwartzenberg a achizitionat un apartament in valoare de 25 milioane de euro pentru Mihaela si Ayan, sustine Libertatea. Locuinta, situata la ultimul etaj intr-un complex de apartamente de pe cea mai scumpa strada din lume, Princess Grace, va fi ocupata abia in toamna.

Sursele citate sustin ca Mihaela isi va petrece vara in vila de 3,5 milioane de euro de pe Coasta de Azur si se va muta abia in toamna in apartamentul situat in aceeasi cladire in care locuiesc Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc.

Ion Tiriac, prieten bun cu Elan, o va ajuta pe Mihaela sa obtina rezidenta in Monaco, informeaza Ziarul Ring. Miliardarul, care a tinut ca fiul lui sa creasca in principat, isi poate folosi influenta pentru a-i inlesni accesul Mihaelei la rezidenta, ceea ce ar implica sase luni pe an petrecute in Monaco.

 

Citeste si 

Teo crede ca Mihaela Radulescu nu va scapa de paparazzi

 

Credeti ca Teo ar putea reveni cu succes la televiziune?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului