Vedete din Romania

#tribunal #nume #divort #bogdan radulescu #elan schwartzenberg #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu risca sa redevina Mihaela Tiganu

Primul sot al Mihaelei, Bogdan Radulescu, o cheama la tribunal pentru a dovedi ca are dreptul sa ii poarte numele. Bogdan sustine ca nu stie cand au divortat, vedeta refuzand sa discute cu el despre acest subiect.

bogdan radulescu a depus la sfarsitul saptamanii trecute o cerere prin care solicita instantei sa o oblige pe Mihaela "sa prezinte documentele care au stat la baza pastrarii numelui de familie dobandit prin casatoria" cu el, conform Ziarul Ring.

Radulescu si Mihaela Tiganu s-au casatorit pe 4 decembrie 1988, dar s-au despartit dupa mai putin de un an de casnicie. Bogdan sustine, in cererea lui, ca "nu cunoaste nimic despre procesul de divort, respectiv nu detine nicio data despre locul desfasurarii sau rezultatul procesului. Cu toate acestea, in cursul anului 1995, parata i-a comunicat reclamantului ca divortul a avut loc si ca relatiile de casatorie au incetat. Desi reclamantul a solicitat explicatii suplimentare, parata a refuzat orice discutie".

Conform legislatiei, la divort, unul dintre soti poate sa pastreze numele dobandit prin casatorie doar prin acordul ambelor parti. Divortul Mihaelei de Elan Schwartzenberg l-a facut pe Bogdan Radulescu sa ceara detalii despre divortul lui de vedeta, in cererea depusa la Judecatoria Sectorului 1. Primul termen al procesului a fost stabilit de instanta pentru data de 8 septembrie.

Noua problema juridica a Mihaelei vine imediat dupa ce ea si Elan au incheiat razboiul din urma divortului. Vedeta si-a retras actiunea pe care o deschisese impotriva fostului sot in care il acuza de neplata pensiei alimentare pentru fiul lor, Ayan .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului