Vedete din Romania

#mihaela radulescu #violenta Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu s-a transformat in Xena, printesa razboinica

Realizatoarea TV Mihaela Radulescu s-a transformat, pentru cateva minute, in Xena, printesa razboinica. Vedeta a avut parte de o intamplare neplacuta pe un aeroport, care a impins-o sa recurga la violenta.

Mihaela Radulescu a reusit sa salveze o tanara mulatra care era agasata de un domn in stare de ebrietate. Intamplarea a fost povestita de vedeta chiar pe pagina sa de Facebook, unde a postat o fotografie alaturi de noua sa prietena.

"Mi-am facut o prietena noua, dintr-o intamplare bizara - era in aeroport si un betiv englez facea glume proaste la adresa ei . Am intervenit cu texte si, pentru ca omul nu se potolea, ba chiar punea si mana pe ea, am procedat la lovitura cu genunchiul in.... stiti voi. Cand l-am vazut pe jos, spasit si nedumerit, am plecat linistite. Nu mai spun ca era plin de domni in jur, care n-au avut reactie, decat dupa - ne-au zambit cu respect. Adevarul e ca tanara era cam frumoasa si, in betia lui, roscovanul visa "a black adventure", not scramble eggs by request :)))", a scris Mihaela pe Facebook.



Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului