Vedete din Romania

#vedete exern #vedete intern #razvan ciobanu #showbiz #jennifer lopez #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu si Jennifer Lopez, desfiintate de un designer roman

Divele trecute de prima tinerete care incearca din rasputeri sa ramana in centrul atentiei l-au starnit pe Razvan Ciobanu. Designerul a facut referire la Jennifer Lopez si Mihaela Radulescu, spunand ca ambele sunt disperate sa aiba un look sexy si tineresc. Reactia a fost insa una  dura!

"Ce am inteles eu: ca Jennifer Lopez este la fel de disperata, precum si Mihaela Radulescu sau Mihaela Radulescu este la fel de disperata ca si Jennifer Lopez sa nu ii zica "lumea" ca-i baba. Acum ele nu-s "babe", doar penibile din punct de vedere stilistic.

Si nu am sa ințeleg de cand rochiile pentru prostituate, de centura, au devenit "statment" fashion. si jur ca nu sunt pudic, incuiat etc...si nici nu consider ca varsta dicteaza garderoba. Dar "miros" disperarea si asta le-o face sa fie unsexy" a postat Razvan Ciobanu pe Facebook.

Saptama trecuta, dupa ce presa austriaca a publicat un articol, cu titlul “Felix si batrana doamna”, aceasta fiind o asociere ironica intre Mihaela si denumirea unui avion (“The Old Lady”), diva de la Monaco le-a adresat jurnalistilor austrieci o scrisoare deschisa. “Nu poti sa-i zici unei femei ca e batrana decat daca ti-ai rupt dintii cand o muscai de fund. Asa ca mai bine ar fi sa ma pupati in fundul meu sexy”, a scris iubita lui Felix Baumgartner pe blogul sau.

In weekend, Mihaela Radulescu  s-a pozat intr-un costum de baie cu un slip minuscul, tocmai pentru a demonstra ca inca stie cum sa fenteze timpul.

 

 

Tot in weekend, Jennifer Lopez a sarbatorit implinirea varstei de 46 de ani. Si tot pentru a arata cat de bine se simte, vedeta a ales o rochie extrem de transparenta si sexy, iar fanii si-au pus intrebarea daca purta sau nu lenjerie intima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului