Vedete din Romania

#ramona gabor #ilinca vandici #ana maria prodan #tv #salariu #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu va avea un salariu mai mic cu 20%

Criza financiara afecteaza deja vedetele autohtone. Scaderile de salarii si reducerile de personal risca sa se generalizeze si chiar o vedeta ca Mihaela Radulescu va fi nevoita sa accepte o scadere salariala de 20%.

Chiar daca audienta emisiunii Mihaelei Radulescu a crescut in urma mediatei ei relatii cu Dani Otil si veniturile ei sunt amenintate. Salariile in grupul media Intact, care detine posturile TV Antena 1, Antena 2 , Antena 3, GSP si Euforia TV vor scadea cu 20% incepand cu aceasta luna.

Vedetele care isi pierd slujba

Dupa ce a promovat puternic nou ei reality show la Antena 2, se pare ca Ana Maria Prodan este o alta victima a situatiei. Conform CanCan, vedeta TV nu a semnat contractul cu postul TV si a ramas pe Ana Maria Prodandinafara. Ea a fost fotografiata plecand de la o intalnire la TVR, unde a purtat o runda de discutie despre o colaborare.

Ramona Gabor a ramas deja fara slujba de asistenta la " Un show pacatos " si Cristina Cioran a fost si ea concediata de la Antena 2. Alte vedete care au fost anuntate de curand ca nu li se vor prelungi contractele sunt Corina Danila (Euforia) si Catinca Roman (Romantica).

In situatie incerta sunt Mihaela Tatu (Antena 2) si Ilinca Vandici (Kanal D). Ilinca ar putea sa se mute la Antena 2, unde situatia Dianei Munteanu nu a fost stabilita inca. Dupa ce Diana a negat in fata sefilor timp de trei luni faptul ca este insarcinata, producatoarea Andrada Moga a abandonat emisiunea si contractul prezentatoarei urmeaza a fi renegociat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare