Vedete din Romania

#mihaela radulescu #reclamatie #reclama #chiloti

Mihaela, reclamata pentru afisele in chiloti

Mihaela Radulescu a ajuns subiect de reclamatie la Oficiul pentru Protectia Consumatorului . Nemultumita ca un panou urias cu vedeta in chiloti “troneaza” langa un lacas de cult , o femeie din Focsani a reclamat aceasta situatie la OPC.

Oamenii din Focsani sunt indignati, de cateva luni de zile, de faptul ca vedeta de televiziune Mihaela Radulescu pozeaza, in bikini, pentru o campanie impotriva fumatului. Un panou publicitar afisat in centrul orasului, langa catedrala ortodoxa aflata in constructii, a starnit “iures”.

Intre zidurile lacasului de cult este construita o bisericuta din lemn in care sunt oficiate slujbe. Ori de cate ori enoriasii ies din biserica dau cu nasul de vedeta dezbracata. O localnica s-a decis sa ia atitudine si a depus o reclamatie la OPC. “Consideram ca posterul nu are ce cauta in apropierea unui locas religios. Ne educam copiii in dragoste de Biserica si vrem sa pastram orasul curat, din punct de vedere moral. Solicitam ca acest poster sa fie inlaturat si astfel de initiative sa nu isi mai gaseasca locul in apropierea catedralei”, spune autoarea reclamatiei, Daniela Dragnea.

Continuarea in Click

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare