Vedete din Romania

# mihai albu bolnav #mihai albu

Mihai Albu, la un pas de moarte! "Am avut un litru de puroi in stomac!

Mihai Albu a trecut prin momente de cumpana saptamana trecuta. 

Celebrul creator de pantofi a fost la un pas de moarte Ingropat in munca, creatorul de pantofi a crezut ca sufera de o indigestie. Abia dupa 5 zile s-a dus la spital unde medicii l-au operat de urgenta de peritonita.

 

"Saptamana trecuta m-am simtit rau, am crezut ca am indigestie sau o toxinfectie alimentara. Am muncit foarte mult si, in loc sa merg la medic, am muncit. Mi s-a facut mai rau, durerile erau mai tari. Abia sambata, dupa 5 zile, am fost la medic. Am avut 1 litru de puroi in stomac. Daca mai intarziam 4-5 ore, faceam septicemie. Imi pare rau ca am exagerat cu munca, nu ma gandeam la peritonita. Durerile abdominare erau mari, pe toata suprafata, de asa nu m-am gandit la apendice. Inca sunt in spital, voi mai sta cateva zile pentru ca am o recuperare anevoioasa!

Am tinut ascuns atat cat am putut, insa se pare ca s-a aflat...nu mi s-a parut ca ar putea interesa pe cineva o chestiune strict medicala. A fost grav, chiar foarte grav, mai am de tras cateva zile si sper ca in curand sa ma pot ocupa personal, din nou, de clientele mele.", a marturisit Mihai Albu pentru Teo Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului