Vedete din Romania

#vedete intern #iulia albu #mihai albu #showbiz

Mihai Albu se apara! Ce acuze ii aduce fosta sotie

 

Un nou scandal in showbiz! Iulia Albu a declarat public ca Mihai Albu nu se ingrijeste financiar nici de ea, dar nici de fetita lor, cu exceptia pensiei alimentare de 1.000 de lei pe care o plateste luna de luna. Mahnit de declaratiile fostei sotii, designerul a explicat situatia.

"Eu in schimb prefer sa tac si sa inghit, fara sa crâcnesc, toate mizeriile pe care le lanseaza I. Albu la adresa mea. Mi-am impus sa nu ripostez in niciun fel, asta de dragul fetitei mele Mikaela si chiar al mamei ei. Mizez pe faptul ca cine ma cunoaste stie care este realitatea", a scris Mihai Albu pe Fecebook.

Iata care sunt “mizeriile: despre care vorbeste Iulia Albu

“Nu-mi place sa dezgrop mortii si nici sa-mi spal rufele in public, asa incat nu-mi face evident nicio placere sa discut despre lucruri care, in mod normal, ar trebui sa ramana intre partile semnatare ale actului notarial. Cum insa situatia a escaladat in ultima saptamana ma vad nevoita sa fac cateva clarificari si anume: este adevarat ca pensia alimentara pe care am acceptat-o de la fostul meu sot pentru Mihaeka, fara niciun fel de discutii, deoarece mi-am dorit ca copilul meu sa nu fie expus nici direct, nici indirect unui proces in instanta, este in cuantum de 1000 ron lunar. Aceasta este suma pe care tatal ei a considerat ca si-o poate permite pentru a ajuta la cresterea micutei. In Romania exista si pensii alimentare mult mai mici, asa cum exista si pensii alimentare mult mai mari. Faptul este oricum irelevant avand in vedere ca o bona percepe lunar un onorariu mai mare decat acest cuantum, asta pe langa alte cheltuieli cum ar fi urmarea unui sport, weekend-uri in afara orasului si alte cheltuieli pana la urma normale. Nu am depins insa niciodata de aceasta pensie pentru a-i asigura copilului tot ce are nevoie intrucat contractele pe care le am avut au fost intotdeauna mai mult decat suficiente atat pentru a-i asigura Mikaelei un trai frumos, cat si pentru a satisface micile mele extravagante.”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Exista un singur barbat la care apelez atunci cand am nevoie de un mic ajutor financiar, insa acel barbat nu este Mihai Albu. Este tatal meu", a recunoscut fashion editorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare