Vedete din Romania

#mihai bendeac #daniel buzdugan #monica anghel #tv

Mihai Bendeac vrea sa lucreze cu Buzdugan

Mihai Bendeac s-a apucat deja de lucru pentru noua sa emisiune de la Antena 1. Pe lista de colaboratori doriti de fostul "monden" se afla Daniel Buzdugan si Monica Anghel .

Primul pe lista lui Bendeac este Daniel Buzdugan , care nu a plecat odata cu Divertis la ProTV. Realizatorul de la Radio ZU pare interesat de propunerea lui Mihai Bendeac.

"Urmeaza sa vorbesc cu cei din trust. Cu Bendeac am discutat doar de principiu, prin telefon", a explicat Daniel Buzdugan pentru Cancan.

Monica Anghel ar putea fi si ea cooptata Mihai pentru noua emisiune care va fi un "comedy-sketch-show de divertisment, in prime-time."

Pregatirile pentru emisiune sunt in toi, dar lipseste inca un detaliu important: titlul. Mihai si-a rugat fanii sa vina cu sugestii de nume pentru noul show.

"Numele emisiunii trebuie sa nu fie mai lung de trei cuvinte, sa fie catchy, sa nu contina branduri, sa fie foarte usor de manipulat, sa nu tina de actualitatea imediata. Daca in urma propunerilor voastre o sa gasim macar trei variante faine, sunt fericit! Si daca alegem o varianta, omul are un premiu! JUR!", scrie Bendeac pe blogul personal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare