Vedete din Romania

# mihai bobonete sotie # mihai bobonete nunta #Mihai Bobonete

Mihai Bobonete s-a casatorit. Prima imagine

Actorul Mihai Bobonete s-a casatorit, sambata, in mare secret. Dupa ceremonie, actorul a publicat o imagine cu el si proaspata sotie. 

"Conform cadrului. M-am insurat!", a scris Mihai Bobonete pe contul personal de scocializare, alaturi de o fotografie in care apare cu sotia sa.

Mihai si Catalina Bobonete s-au casatorit civil in urma cu 14 ani si se iubesc de mai bine de 20. Cei doi au impreuna doi copii: un baietel de 7 ani, Octavian, si o fetita de 3 ani, Maria Elena. Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciati comedianti romani. El are spectacole pe banda rulanta, iar surse apropiate acestuia sustin ca actorul ar avea un castig urias in fiecare luna: in jur de 20.000 de euro pe luna. O reprezentatie a actorului se ridica la valoarea de 1000 de euro, iar alte 5000 de euro vin de la Pro TV, unde prezinta "Vocea Romaniei Jr", dar si joaca si in serialul "Las Fierbinti", al carui scenariu il scrie de anul trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare