Vedete din Romania

#mihai constantinescu #casatorie #burlacie

Mihai Constantinescu: "Nu ma voi insura niciodata cu Simona!"

Operatia la inima suferita anul trecut nu l-a facut pe Mihai Constantinescu sa-si schimbe parerea despre viitorul sau alaturi de Simona, iubita lui din ultimii 14 ani. Mihai nu vrea sa se casatoreasca cu ea si o considera "cea mai buna prietena".

Simona Secrier a fost alaturi de Mihai Constantinescu atunci cand el a fost operat pe cord la un spital in Targu Mures. Desi problema de sanatate a cantaretului in varsta de 62 de ani nu era deloc usoara, el si-a revenit si se simte mult mai bine acum.

Solistul vrea sa cante in continuare si este hotarat sa infiinteze o trupa cu care sa obtina succesul pe care l-a avut in tinerete. Daca dupa interventia chirugicala suferita, Mihai si-a facut planuri in cariera, viata personala ramane la fel ca pana acum.

Constantinescu nu comenteaza zvonurile despre o despartire de Simona. El insista ca el si Simona sunt prieteni buni, care locuiesc impreuna si au grija de unul de altul, dar se pare ca ar vrea ca ea sa-si refaca viata alaturi de un barbat mai tanar .

Mihai pare multumit cu situatia de prieteni buni si sugereaza ca nu va sta in calea fericirii Simonei alaturi de alt barbat. "Stiu ca ma iubeste, dar poate ca odata cu venirea primaverii...va aparea altceva si lucrurile se vor schimba...Cine stie..." a spus cantaretul pentru Gardianul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului