Vedete din Romania

Mihai Gadea sarbatoreste Antena 2

Directorul postului Antena 2 , Mihai Gadea, si directorul de programe al aceleiasi televiziuni , Mircea Badea , vor fi, miercuri, 9 aprilie, gazdele unui show special pregatit pentru aniversarea postului Antena 2, povesteste Cancan.

Astfel, cu ocazia implinirii unui an de existenta a postului pe care il conduce, Mihai Gadea a fost de acord sa prezinte alaturi de colegul sau, Mircea Badea , o emisiune de o ora si ceva pe Antena 1.

"La 30 de ani, aveam tot felul de planuri, numai sa fiu director de televiziune - nu. Daca ar fi trebuit sa-i dau un raspuns pe loc Cameliei Voiculescu, probabil ca as fi spus nu, pentru ca e mai usor sa fii jucator decat antrenor. Am spus "da", pentru ca am luat-o ca pe o provocare si acum ma bucur. La inceputul acestui an am trecut pe profit, ceea ce spune foarte multe", a declarat cu mandrie Mihai Gadea pentru "Protv Magazin".


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare