Vedete din Romania

#Elwira Popescu #fetita Mihai Petre #vedete intern #mihai petre #catinca #showbiz

Mihai Petre, primele fotografii impreuna cu fiica sa

Catinca, fetita lui Mihai Petre si a Elwirei Popescu implineste luna aceasta 3 ani! Cu aceasta ocazie, parintii sai au acceptat sa apara intr-un prim pictorial alaturi de fetita lor!

Mihai Petre recunoaste ca are un program destul de incarcat, “majoritatea timpului il petrec antrenand perechi sau arbitrand diverse competiții de dans. Am competiții stabi­lite pana in luna aprilie 2016 si incerc sa le manageriez cat pot de bine, astfel incat sa am timp pentru familie”. Pentru Catinca, Juratul emisiunii Ham Talent (Antena 1) intentioneaza insa sa anuleze calatorie programata chiar pentru week­endul in care e ziua micutei, dupa cum a marturist intr-un interviu pentru revista "Viva!" in editia din aceasta luna.

Micuta in varsta de 3 ani vorbeste atat romana, cat si poloneza!

"Eu vorbesc cu ea doar in poloneza. Vorbeste mai mult in romana, pentru ca e mediul in care traieste, dar cand o du­cem in Polonia dureaza cam o saptamana pana se adapteaza si apoi stapaneste per­fect limba. Cand sta mai mult cu bunicii de acolo, imediat incepe sa vorbeasca ca ei. Cu mine se mai prosteste, eu ii spun cuvinte in poloneza si ea imi raspunde in romana”, a declarat pentru aceeasi sursa Elwira Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare