Vedete din Romania

#adoptie #copil #miki

Miki are in plan sa adopte un copil

Miki , fosta componenta a formatiei K-pital, este hotarata sa adopte un copil. Se pare ca artista a vorbit cu iubitul ei Razvan despre momentul in care se simt pregatiti sa devina parinti si s-au gandit sa ia in calcul si varianta adoptiei.

"Ne dorim un copil, cand va fi sa vina, va veni la momentul potrivit. Si eu pot face copii, si Razvan, dar am discutat si despre adoptie, de ce nu? Sunt multi copii care sunt orfani si au nevoie de o familie. Chiar merg cu Razvan la un centru de plasament din Mogosoaia , unde sunt 30 de copii deosebiti si ne simtim foarte bine, ne jucam cu ei", a declarat Miki pentru site-ul agentiadepresamondena.com.

Vrea sa-si faca operatie estetica

Artista a mai marturisit ca este de acord cu operatiile estetice si  ca si-ar face o interventie chirurgicala daca ar fi cazul, considerand ca o femeie este libera sa schimbe la ea ce vrea, atata vreme cat nu mai e multumita de aspectul ei.

"Sunt de acord cu operatiile estetice, chiar m-am gandit sa imi fac una in viitorul apropiat, dar inca nu m-am hotarat unde anume. Fiecare femeie are ceva ce nu-i place la ea, asa ca mi se pare in regula sa schimbe acel lucru ca sa ii dea mai multa incredere in ea", considera cantareata, citata de Click!.

Intrebata ce a determinat-o sa stea departe atata timp de lumina reflectoarelor, Miki a spus ca nu vrea sa fie bagata in aceeasi oala cu "pitipoancele".

"Sunt satula de pitipoance, fete care nu fac nimic de fapt si doar sunt la televizor. De aceea am preferat sa nu apar. Nu vreau sa ma amestec cu ele. Prefer sa apar cu noua mea melodie, cu noul meu videoclip, sa am ce sa spun”, a fost raspunsul dat de Miki in interviul acordat site-ului agentiadepresamondena.com.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare