Vedete din Romania

#Minodora plange #Minodora second hand #minodora #anda adam

Minodora a plans din cauza Andei Adam! Vedeta se imbraca de la second-hand

 

Cantareata a povestit cum in urma cu multi ani, pe cand era la inceputurile carierei sale, aceasta nu aveai destui bani sa isi cumpere ce ar fi avut nevoie.

Minodora a povestit ca se imbraca de second hand si imprumuta din fardurile mamei sale pentru ca nu isi permitea sa le aiba pe ale ei.

Vedeta a spus ca o invidia pe Anda Adam! O data chiar a plans din cauza frumoasei blonde., pentru ca Anda avea tot ce isi dorea ea. In cadrul unei emisiuni TV, Minodora a vorbit despre neajunsurile din copilaria sa.

„Concuram cu fetele bogatane. Ştii cine era o fata bogatana şi tanjeam dupa parfumul ei şi dupa faptul ca mereu arata foarte bine şi avea de toate pentru ca mama ei traieşte in America? Anda Adam. M-am bagat o data in baie la un festival şi am inceput sa plang pentru ca ea avea un parfum pe care eu nu-l aveam„ a declarat Minodora.

De asemenea, Minodora a mai recunoscut ca atunci cand nu se descurca prea bine financiar, se intampla sa-i imprumute cosmeticele mamei ei.

Cand eram mica nu prea aveam cu ce sa ma machiez, dar m-am facut mare, m-am suparat şi mi-am luat aum de toate. Cand am inceput sa merg la festivalurile de muzica scobeam intr-un rujuleţ sa ma dau. Şi din cauza ca lucruruile astea mi-au marcat copilaria şi mi-am luat acum de toate. Am inceput sa cant pe la 14-15 ani. Cand intri pe scena treuie sa ai puţin ruj pe buze şi luam de la mama care nici ea nu avea prea multe. Acum Slava Domnului am prea multe şi de cea mai buna calitate. (…) Avea mama un prieten bun care se ocupa cu haine de la second hand. Ma imbracam cu haine de la second hand. Mama a fost impresarul meu şi merge cu mine peste tot la festivaluri. Tot ce ştiu despre machiaj ştiu de la mama”, a declarat ea, conform Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare