Vedete din Romania

Mircea Badea se insoara

Cel mai arzator zvon care a circulat “in gura presei” incepe incet-incet sa se transforme intr-o certitudine, sustine ziarul Click. Mircea Badea si Carmen Bruma au fixat data nuntii! Ba, mai mult, cei doi ii vor nasi pe Teo Trandafir si pe Oreste , prieteni vechi ai realizatorului de la Antena 3. Au atatea lucruri in comun, incat povestea lor de dragoste nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Cotidianul ”Interesul public”, cel care care a aruncat bomba, mai scrie ca indragostitii se ocupa zilele acestea de rezervarea unui restaurant fara fite pentru petrecerea care va avea loc la toamna.

Nasii vor fi Teo Trandafir si Oreste

Aceeasi sursa spune ca nasii cuplului vor fi Teo Trandafir si Oreste Teodorescu, ambii fosti colegi de serviciu cu viitorul mire. Oripilat sa vorbeasca despre dulcegarii, amor si viata sa privata, Mircea Badea nu ar confirma nicodata stirea care a pus presa pe jar.

Carmen Bruma neaga

La fel a facut si Carmen Bruma, stirista de la Realitatea TV, care a negat cu vehementa faptul ca va deveni mireasa anul acesta. “Nu, nici gand, nici pe departe. Nu e adevarat ca ma marit cu Mircea Badea”, a declarat aseara Carmen Bruma in ultima editie Click. Pe de alta parte , surse din Antena 1 confirma casatoria celor doi, care va fi, fara indoiala, una dintre cele mai “vanate” nunti ale anului 2008. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului