Vedete din Romania

#mircea badea #gripa porcina #gripa noua #tv

Mircea Badea, suspect de gripa porcina

Noua gripa “loveste” si printre vedete: Mircea Badea este suspect de gripa porcina si trebuie sa stea izolat in casa. Aceasta este vestea pe care a dat-o insusi “antenistul”, ieri, pe blogul personal.

Badea a facut ieri dupa-amiaza testul, insa trebuie sa stea in casa pana la sosirea rezultatelor, lucru care il va face sa intervina prin telefon la emisiunile de la radio, respectiv televiziune pe care le modereaza.

Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un “angajament” ca stau izolat pana la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc maine in jurul pranzului. La radio fac emisiune ca intru prin telefon. La televizor se va prelungi ‘Sinteza Zilei’ si probabil ca voi intra din nou prin telefon. Sunt aproape convins ca nu am gripa porcina si ma enerveaza foarte rau ca trebuie sa stau izolat”, scrie Mircea pe blogul sau.

Ieri dimineata realizatorul de televiziune scria pe blogul sau ca este suspect de gripa porcina, astfel ca va trebui sa stea in casa in urmatoarea perioada.

Insa Mircea Badea nu este prima vedeta suspecta de gripa porcina. Si Brian de la Backstreet Boys , Marilyn Manson , Elton John si fetele de la Sugababes au fost fie suspecti, fie s-au imbolnavit cu noua gripa de cand aceasta a izbucnit in intreaga lume.

Citeste si:

Ana Maria Prodan: "Gripa porcina nu exista!"

Cum sa deosebesti gripa noua de cea sezoniera

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului