Vedete din Romania

#valeriu lazarov #tv #mircea radu

Mircea Radu era extenuat dupa 9 ani de "Din Dragoste"

Mircea Radu spune ca avea nevoie de o pauza, pentru ca cei noua ani de emisiune il epuizasera. Asa ca vestea scoaterii din grija a celebrei “ Din dragoste ” a venit pentru el ca o veste buna. In plus, odata cu iesirea din grila de programe , Mircea a reusit sa isi bifeze la capitolul reusite si terminarea casei din Mogosoaia .

“Mesagerul dragostei” de la Antena 1 spune ca are mai multe oferte de la posturile de televiziune romanesti, insa ca deocamdata doar negociaza. El se declara multumit de bilantul pe care l-a avut in anii in care a condus “ Caravana Din dragoste” prin toata tara: Mii de ore de filmari, zeci de mii de kilometri parcursi prin tara, dar si peste hotare, in 308 emisii, dupa cum noteaza Cancan.

Acest lucru l-a facut pe prezentatorul TV sa isi doreasca o pauza. "A fost o emisiune extrem de grea! In ultimii noua ani nu am reusit sa stau prea mult pe acasa. Am fost mai mult pe drumuri. Omeneste vorbind, aveam nevoie de o pauza. Imi doream efectiv sa mai stau si pe acasa. Ma saturasem sa traiesc prin hoteluri. Nu s-a pus problema ca nu ma mai vrea publicul. Audientele din ultimul sezon al emisiunii "Din Dragoste" depaseau Pro TV-ul", a declarat Mircea Radu pentru Cancan.

Mircea spune ca se bucura enorm ca a reusit sa isi termine casa din Mogosoaia, care i-a luat patru ani. El; se declara norocos, pentru ca alti prieteni au trebuit sa astepte sapte ani ca sa isi vada lcouinta gata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare