Vedete din Romania

#vedete intern #vedete somere #mircea solcanu #oana zavoranu #showbiz #andreea raicu

Mircea Solcanu, somer a doua oara anul acesta. 3 vedete care si-au ratat cariera in televiziune

Au sperat sa dea lovitura in televiziune, dar s-au ales mai sifonate decat se asteptau. Cateva dintre personajele celebre pe plaiuri mioritice au fost nevoite sa abandoneze cariera din spatele micilor ecrane si sa se indrepte, cu coada intre picioare, spre alte domenii.

Mircea Solcanu, ramas pe dinafara

Sursa foto: paginademedia.ro

Kanal D a suspendat, din aceasta dimineata, emisiunea "Draga mea prietena", prezentata de Mircea Solcanu si Cristina Siscanu. Potrivit paginademedia.ro, productia a fost oprita intrucat a inregistrat audiente foarte slabe si, deocamdata, nu se stie cand va reveni in grila.

Emisiunea "Draga mea prietena" a debutat in luna septembrie intr-un nou format, dupa ce Cristina Cioran si Paula Chirila, cele care o prezentau, au fost inlocuite de Mircea Solcanu, fost realizator la Acasa TV, si de Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, de la WowBiz.

Mircea Solcanu ramane pentru a doua oara somer anul acesta, dupa ce, in luna februarie, a fost dat afara de sefii postului Acasa TV in urma publicarii pe pagina sa de Facebook a unui mesaj dur la adresa familiei lui Ionut, copilul ucis de maidanezi intr-un parc bucurestean.

Citeste si:

Vesti extrem de proaste despre Michael Schumacher!

3 vedete care vor deveni in curand mamici. Care este mai frumoasa?

A slabit 20 de kilograme in trei luni! Monica Anghel arata spectaculos!

 

Andreea Raicu, din studio, la catedra

Sursa foto: fanatik.ro

Andreea Raicu parea ca si-a construit o cariera in televiziune, dupa ce a fost moderatoarea mai multor emisiuni, insa, ce-i drept, fara prea mare priza la public. Ba chiar si-a incercat norcul si intr-un serial TV initulat "Efect 30", dar care nu a avut nici el succesul scontat.

Pentru ca a trecut ceva vreme de cand nu a mai gazduit o emisiune si nici nu a mai primit vreo oferta in acest sens, Andreea a ales sa se reprofileze, astfel ca le preda lectii de dezvoltare personala celor care vor sa invete mai multe despre ei, scrie Libertatea. Programul pus la punct de Andreea cuprinde 12 conferinte de design vestimentar, nutritie si sport, iar seminariile sunt sustinute atat de ea, cat si de alte persoane publice. La finele unui astfel de curs, Andreea incaseaza nu mai putin de 74.000 de lei, semn ca poate castiga bani si din alte domenii.

Oana Zavoranu, proiecte ratate pe banda

Sursa foto: eva.ro

In ultimele luni, Oana Zavoranu s-a tot laudat cu revenirea ei spectaculoasa in televiziune, insa niciunul dintre proiectele pe care le anunta nu s-a concretizat. A spus mai intai ca va participa la emisiunea "Danseaza printre stele", apoi ca va fi noua "Burlacita", insa nici acum Oana nu a reusit sa ajunga din nou pe micile ecrane. Oana Zavoranu a prezentat in trecut emisiunile "Preludiul" si "Pact cu diavolita".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare