Vedete din Romania

# mirela boureanu vaida copii #Mirela Boureanu Vaida #vedete intern #showbiz

Mirela Boureanu Vaida, imagine emotionanta cu ambii copii

La o luna de cand a devenit mamica pentru a doua oara, Mirela Boureanu Vaida a publicat o imagine emotionanta in care apare alaturi de ambii copii.

Mirela Boureanu Vaida (34 ani) este mai fericita ca oricand! in doi ani a adus pe lume doua minuni de copii, o fetita si un baiat, de care este nedespartita.

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” recunoaste inainte sa devina mamica pentru a doua ca-si mai doreste o fetita.

“Inca nu stiu cum va fi cu doi copii, ma tot gandesc ca am o dragoste infinita pentru Carla, nu stiu cum s-ar putea imparti ea cu alti copii. Dar am inteles de la alte mamici ca poti avea 8 copii, vor exista tot atatea feluri de dragoste pentru fiecare dintre ei. Sunt coplesita, ma simt binecuvantata de Dumnezeu, iar casa plina cu copii e o sarbatoare in fiecare zi. Ce credeti? Mai vreau o fetita! E in plan, numai ca nu stim cand. Toata lumea ne spune ca in momentul in care va veni si baie­telul, care pare foarte agitat inca de pe acum, lucrurile se vor schimba si va fi mult mai greu si s-ar putea sa ma mai gandesc daca mai vreau un copil sau nu. insa in acest moment, eu si sotul meu stim deja numele pentru urmatoarea fetita, deci pentru al treilea copil. E o chestiune de timp. Ne gandim totusi sa ii lasam pe Carla si pe fratiorul ei sa creasca putin, sa aiba cel putin patru ani cel mic si, daca Dumnezeu ne ajuta, mai vrem o fetita. De fapt, vrem orice. Ne-am dori tare mult sa avem trei copii”, spunea Mirela Boureanu Vaida pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare