Vedete din Romania

# misty keo # vedete tatuaj #Misty #vedete bolnave

Misty, la un pas de moarte. Cauza: tatuajul!

Misty, cantareata care a reusit sa-i desparta pe Keo si Andreea Balan, a fost la un pas de moarte in urma cu patru ani, din cauza tatuajului. Acesta are o simbolistica aparte si de aceea cantareata era gata sa-si riste si viata pentru el.

Alexandra Pavel (26 de ani), cum se numeste de fapt iubita lui Keo, si/a facut primul tatuaj in urma cu 4 ani. Ea a povestit pentru Click! ca acel tatuaj a dus/o la un pas de moartea. 

 

„Primul meu tatuaj reprezintă un portativ, cheia sol şi nota “mi” (de la Misty) şi l-am făcut în zona apendicului. La scurt timp după ce l-am făcut, am ajuns de Urgenţă, fiind la un pas de peritonită. Nu realizam gravitatea, tot întrebam doctorul dacă tăietura va fi pe tatuaj, căci nu voiam să îl strice. Medicul a fost însă foarte ferm: «Te tai acum sau mori!». Am semnat pe propria răspundere că refuz operaţia”, a povestit cantareata. 

Noroc cu fratele lui Misty care a cautat un medic mai intelegator la o alta clinica. ”Mi-a promis că nu o să mor şi că are grijă şi de tatuaj. Acum am o cicatrice deasupra tatuajului care de-abia se mai vede”, a mai spus aceasta bucuroasa ca a scapat si de peritonita si cu tatuajul intreg.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare