Vedete din Romania

#mita #copil #bere gratis #mihai georgescu #liana stanciu

Mita de la Bere Gratis mai vrea un copil

Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis , doreste sa isi mareasca familia. Cantaretul a marturisit ca atat el cat si sotia lui, Liana Stanciu, se gandesc la un al doilea copil.

"Fetita mea, Teodora, isi doreste sa fie artista. Are 5 ani, picteaza, scrie si incearca sa se bucure de fiecare aptitudine cu care a fost inzestrata. Mai mult, isi doreste un fratior. Si noi ne dorim sa mai facem un copil, dar acest lucru se va intampla cand o sa vrea Dumnezeu", a declarat Mita recent.
 

Concert Bere Gratis la Teatrul National din Bucuresti
 

Bere Gratis lanseaza  luni, 28 februarie, cel mai recent album intitulat "O colectie". Lansarea va avea loc printr-un concert la Teatrul National din Bucuresti. Stai pe acelasi drum nu este doar titlul piesei de rezistenta a noului albumului, ci si o invitatie de a sarbatori primavara, de a te bucura de un martisor muzical pe care ti-l daruieste cu drag Bere Gratis.

De 12 ani formatia Bere Gratis a fost alaturi de fanii sai si le-a oferit muzica din suflet. Noul album reprezinta "O colectie" de cantece sensibile, pline de speranta si optimism, in stilul Bere Gratis. Albumul este un colaj ale celor mai frumoase balade Bere Gratis, cantece lansate in perioada 1998 - 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare