Vedete din Romania

# Leo Iorga operatie #Leo Iorga cancer #vedete intern #leo iorga #showbiz

Momente grele pentru Leo Iorga, bolnav de cancer! Banii nu-i ajung pentru a cincea operatie!

Leo Iorga are nevoie de o noua operatie! Artistul se lupta de 5 ani cu cancerul, trecand de atunci prin patru operatii grele, la plamani, la suprarenale, dar si doua la cap. Tratamentul l-a adus pe Leo în sapa de lemn, iar artistul incearca sa gaseasca singur solutii pentru a se putea opera a cincea oara!

Activ pe scena desi este ajutat de carje, artistul care se identifica cu cea mai frumoasa perioada a legendei Compact, este coplesit de cheltuielile costisitorului sau tratament si face eforturi supraomenesti sa sustina ritmul concertelor cu trupa sa, Pact, ori alaturi de Vlady Cnejevici si Teo Boar.

Persoana demna, Leo mascheaza motivul exeptionalei întalniri de duminica,  un maraton muzical la care îi vor fi alaturi Dan Bittman, Mircea Baniciu, Connect-R, Bodo ori Gabriel Cotabita. Adevaratul motiv – banii sunt insuficienti pentru urmatoarea sa operatie, una cruciala în lupta sa, anunta libertatea.ro.

Desi nu e  anuntat drept un eveniment caritabil, la seria concertistica de duminica, ce va fi gazduita de o mare berarie, pe langa cei amintiti vor urca pe scena: Mita (Bere Gratis), Flavius Buzila (Hara), Zoia Alecu, Marius Batu, trupa Coco, Silvia Dumitrescu si vechiul sau camarad din perioada Compact, Adrian Ordean, iar banii din bilete vor fi directionati catre cheltuielile medicale ale lui Leo.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare