Vedete din Romania

#Loredana Groza spital #Loredana Groza internata #Loredana Groza covid #loredana groza

Momente grele pentru Loredana Groza! A ajuns cu ambulanta la spital din cauza infectiei cu virusul Covid-19

Loredana Groza trece prin momente de groaza. Aceasta a fost depistata pozitiv cu virusul Sars-CoV-2. Pentru ca s-a simtit rau, vedeta a fost transportata la spital cu ambulanta.

In prezent Loredana se afla internata la spitalul Matei Bals din Capitala si se afla sub tratament.

Loredana Groza si-a speriat fanii zilele trecute cand a postat o fotografie pe Instastory, din ambulanta.

“Ma simt mai bine. Va multumesc pentru toata grija. Toata dragostea si recunostinta mea", a scris Loredana Groza, intr-o alta postare de pe Instagram, dupa ce fanii acestia i-au pus numeroase intrebari despre starea de sanatate.

 

 

Desi Loredana nu a dat detalii despre starea ei de sanatate si despre motivul pentru care a ajuns pe mana medicilor, surse citate de ciao.ro sustin ca vedeta s-a infectat cu virusul Covid-19.

In prezent Loredana Groza se pare ca este internata la spitalul Matei Bals din Capitala. Tot acolo se mai afla internate Elena Merisoreanu si Viorica de la Crejani, tot din cauza infectiei cu Covid-19.

Loredana Groza: “Romanii sa stea in casa, e cea mai buna metoda de a preveni si de a ne vindeca”

La inceputul pandemiei de Covid-19 Loredana Groza ii indemna pe romani sa stea in casa si sa respecte regulile de distantare, sustinand ca este singura modalitate prin care putem trece cu bine peste pandemie.  

„Am fost si eu la fel de dornica sa-mi umplu timpul, sa-mi umplu zilele. A fost asa un pic ca pe vremea razboiului, dar un razboi putin mai pervers si neasteptat. A atacat foarte mult la partea psihica, foarte multi oameni am vazut ca sunt marcati putin de aceasta distantare sociala. Nu ca s-au salbaticit, dar cred ca au dezvoltat niste obiceiuri, unele bune, unele mai putin bune. Cele bune sunt ca am reusit sa ne ocupam ma mult de noi, de familia noastra, de copiii nostri. De spiritul nostru”,  declara artista la inceputul pandemiei, pentru observatornews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului