Vedete din Romania

#divort Ioana Ginghina #ioana ginghina

Momentul in care Ioana Ginghina s-a decis sa divorteze. "M-am trezit singura de ziua mea, cu niste bani in mana"

Ioana Ginghina a devenit o femeie libera dupa ce a divortat de actorul Alexandru Papadopol. 12 ani a durat mariajul celor doi. Insa ultimele 6 luni au fost cele mai grele si traumatizante din viata vedetei, care a facut eforturi foarte mari pentru a-si salva casnicia.

Actrita crede ca fisura dintre ei a aparut atunci cand a venit pe lume fiica cuplului, Ruxandra.

"Atunci cand devii mama, pe primul loc este copilul si apoi restul. Insa cred ca omul de langa tine ar trebui sa inteleaga asta. Poate ca trebuia mai multa comunicare," a spus Ioana Ginghina pentru VIVA!.

A suferit de depresie si insomnii

Vedeta a recunoscut ca a avut nevoie de ajutorul specialistului si a mers la psiholog pentru a reusi sa treaca peste depresia in care se adancise, peste atacurile de panica si peste insomnii.

"Vreau ca femeile sa stie ca e normal sa ai aceste emotii, e normal sa simti frica, e normal sa cazi, atata timp cat vrei sa te ridici. Da, nu eram bine! Nu mai mancam, nu mai dormeam, nu mai conta cine sunt. Voiam cu disperare sa gasesc o solutie ca sa rezolv problema. Aveam cumva senzatia ca la mine este cheia si ca pot sa o rezolv si pe asta. Atunci au intervenit depresia, insomniile si atacurile de panica. Apogeul a fost cand m-am trezit atat de singura de ziua mea. Cu niste bani in mana sa-mi iau un cadou si atat, nicio imbratisare, nicio atentie nimic. Am simtit atunci ca un gol imens, ca si cum as cadea intr-o prapastie. Si marea problema era ca nu ma mai interesa sa ma salvez. Atunci insa, s-a trezit mama din mine, caci asta a fost colacul meu de salvare. Am zis ca trebuie sa fiu puternica pentru Ruxandra. Trebuie sa ma ridic, sa ma scutur si sa merg mai departe! Asa ca mi-am facut cadou de ziua mea o programare la psiholog," a mai marturist Ioana Ginghina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului