Vedete din Romania

#monica columbeanu #dansez pentru tine #tv

Moni a avut nevoie de perfuzii de la prea mult dans

Vedetele de la “Dansez pentru tine” sufera din cauza antrenamentelor. Daca Monica s-a ales cu o nevralgie intercostala din cauza careia ar trebui sa stea in repaos total, Tania face caderi de calciu iar Andreea Mantea danseaza infasurata in bandaje protectoare.

Din cauza concentrarii efortului invatarii dansului in destul de putin timp, in randul concurentilor inscrisi in aceasta toamna in concursul de la Pro TV au aparut accidentarile, mai mult sau mai putin grave.

Cea mai puternica accidentare a avut-o Monica Columbeanu, care a aflat pe pielea ei ca nici o zbantuiala de-o noapte nu se compara cu dansul adevarat, supravegheat de un coregraf bine pregatit. Potrivit Gardianul, in urma cu doua zile, Moni a fost nevoita sa stea cu perfuzii din cauza unei dureri foarte puternice in spate. Medicii au diagnosticat-o cu nevralgie intercostala si i-au recomandat repaos total, insa Monica spune ca nici nu se gandeste sa faca acest lucru.

"Mi s-a pus o perfuzie cu calmante. Am aplicat un plasture pe zona dureroasa si de maine iau un antiinflamator puternic
. Cel mai bine, aceasta nevralgie se trateaza cu repaos, insa nu vreau asta, pentru ca vineri avem emisiunea si trebuie sa repetam”, a declarat Moni, pentru Gardianul. Din pacate nu stai bine nici partenerul ei de dans, care a suferit la antrenamente o intindere la piciorul drept si cateva probleme la genunchi.

Se pare insa ca Moni nu este singura care sufera din cauza regimului draconic de antrenamente de la “Dansez”. Potrivit surselor din echipa ProTV, Andreea Mantea este nevoita sa se antreneze acoperita de bandaje protectoare, drept pentru care este poreclita “Mumia” iar Tania Budi a avut cateva caderi de calciu din cauza oboselii si efortului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare