Vedete din Romania

#infidelitate #sofer #irinel columbeanu #monica columbeanu

Moni: "Nu m-ar deranja daca Irinel m-ar insela"

Monica Columbeanu socheaza din nou printr-o declaratie controversata. Ea a povestit in emisiunea " Un show pacatos ", cu nonsalanta obisnuita, ca nu ar deranja-o daca sotul ei, Irinel, ar insela -o.

Zvonurile despre aventurile lui Irinel s-au facut din ce in ce mai simtite in presa de scandal in ultima vreme. Intrebata despre subiect, Monica a raspuns fara sovaiala ca nu ar lasa infidelitatea sa-i strice casnicia.

"Se bate prea multa moneda pe acest subiect. Si daca Iri m-ar insela, care ar fi problema? In acest moment nu cred ca m-ar deranja. Pur si simplu , cred ca noi avem o legatura atat de frumoasa, incat o simpla individa, un simplu " accesoriu ", de maximum trei ore, nu ar putea sa ne strice relatia", a spus sotia milionarului la Antena 1.

Monica nu s-a bucurat de atentia lui Irinel de Ziua Femeii . "De 8 Martie, am primit flori de la fetita mea, o bratara de la soferul meu, iar de la Iri... ca de obicei, nimic. El prefera sa-mi ofere cadouri cand nu o fac ceilalti", a dezvaluit Monica.

 

Credeti ca indulgenta Monicai este sincera?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului