Vedete din Romania

#baiat #mama #nastere #monica anghel

Monica Anghel a dat nastere unui baietel de 3,300 de kilograme

In dimineata aceasta, Monica Anghel a dat nastere unui de 3.300 de kilograme. Micutul se va numi Anghel si a primit de la medici.

"Sunt in al noualea cer. Sunt cel mai fericit tatic din lume. Monica este bine, baietelul este bine, a avut 3,300 kg si 51 de cm si a primit nota 10 din partea medicilor. E sanatos tun", si-a exprimat bucuria tatal copilului, in direct la Europa FM.

Monica Anghel, in varsta de 39 ani, traieste de mai mult timp o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un ofiter din cadrul Serviciului de . Acum, cantareata i-a darut iubitului lui si un copil, un baietel sanatos si plin de viata.

"Sunt fericita si mi-e bine. Suntem impreuna de aproape un an si imi place cum decurge relatia noastra. Nu ma feresc sa spun cine este iubitul meu, doar ca nu am voie sa o fac, pentru ca el lucreaza in serviciile secrete si nu pot sa-i divulg numele", declara vedeta cu ceva timp in urma, citata de Jurnalul National.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare