Vedete din Romania

#bobby paunescu #monica barladeanu #italia

Monica Barladeanu, interzisa in Italia

Filmul de debut al regizorului Bobby Paunescu , "Francesca", cu Monica Barladeanu in rolul principal, nu mai este momentan proiectat in Venetia in urma amenintarilor deputatului Alessandra Mussolini , care a amenintat ca va da in judecata realizatorii si organizatorii festivalului, pentru ca filmul contine o replica injurioasa la adresa sa.

Decizia de a anula proiectiile filmului a apartinut distribuitorului italian Fandango si a reprezentantilor Festivalului International de Film de la Venetia.

Deputatul alessandra mussolini a cerut interzicerea filmului sau modificarea replicii pe care o gaseste jignitoare: "Nu ai auzit-o pe acea tarfa de Mussolini, care-i vrea morti pe totii romanii? / Non hai sentito quella puttana della Mussolini che vuole morti tutti i romeni?".

Primarul Veronei s-a simtit si el jignit de o remarca a unui roman din film, desi numele lui nu este pronuntat in pelicula.

Directorul companiei de distributie Fandango a explicat ca filmul va fi schimbat doar cu acordul regizorului in cazul in care Mussolini obtine un ordin judecatoresc definitiv din partea unei instante.Bobby Paunescu tinut sa atraga atentia asupra faptului ca Alessandra Mussolini si Flavio Tosi nu au vazut filmul pe care il boicoteaza.

"Filmul nu e impotriva politicienilor italieni. Nu e nici impotriva Italiei. Filmul ridica o problema pe care o avem cu totii, cu imigrantii, si e mult mai critic la adresa problemelor sociale din Romania", a spus regizorul, citat de Gardianul.


Citeste si 

Mussolini il cheama la tribunal pe Bobby Paunescu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare