Vedete din Romania

#monica columbeanu #ramona gabor #voicu #sofer #irinel columbeanu

Monica Columbeanu a ajuns soferita soferului

Soferul Monicai se bucura din ce in ce mai mult de confortul scaunului pasagerului. Sotia miliardarului de la Izvorani incepe sa-si faca un hobby din a conduce Bentley -ul, cu soferul langa ea.

Monica Columbeanu este vazuta din ce in ce mai des la volanul Bentley-ului pus la dispozitie de Irinel. Desi miliardarul plateste pentru sotia lui un sofer pe care il si imbraca in costume scumpe, Monica il foloseste mai degraba ca asistent personal .

voicu ruslan panzar (22 ani) a fost angajat ca sofer pentru Monica, dar, in scurt timp, a ajuns sa o insoteasca peste tot. Nici salariul se pare ca nu il motiveaza pe Voicu, pentru ca pentru o aparitie pe podium prezentand lenjerie intima Catalin Botezatu, el castiga salariul de sofer pe o luna, conform Gardianul.

Rivalitate cu Ramona?

Dupa ce Ramona Gabor a declarat recent in presa ca nu ar putea avea o relatie cu un barbat mai scund decat ea, relatia dintre cele doua surori s-a racit simtitor.

Lipsita de sora ei, Monica nu pare sa aiba nici prieteni apropiati. "Nu am avut niciodata asa de multa incredere in cineva incat sa spun: "Vaai, e prietena mea, trebuie sa-i zic ce mi s-a intamplat astazi!". Nu, nu e stilul meu, eu sunt pragmatica, realista", a spus sotia lui Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare