Vedete din Romania

#monica columbeanu #sofer #bodyguard

Monica Columbeanu, din ce in ce mai agresiva cu soferii

Frumosi sau talentati, soferii Monicai Columbeanu au fost propulsati de bruneta pe prima pagina a tabloidelor. Totul a inceput cu " Ricky Martin de Romania", Voicu Panzaru , a carui relatie apropiata cu sefa sa a captivat imaginatia gurilor rele.

Monica Columbeanu a devenit una dintre fetele cele mai familiare pe coperta revistelor si tabloidelor romanesti. Interesul pentru sotia milionarului de la Izvorani a fost atat de mare, incat nu a durat mult pana Moni a inceput sa-i ridice din anonimat chiar pe soferii ei, unii dintre ei devenind practic personaje mondene.

Totul a inceput cu o favoare facuta unor prieteni de familie, pentru care bruneta l-a angajat pe Voicu ca sofer la volanul Bentley-ul facut cadou de Irinel. 

Voicu, soferul fotomodel

Voicu a fost primul sofer-vedeta al lui Moni, dar a devenit rapid asistentul personal al brunetei. Atat de dedicat i-a fost Voicu, incat o insotea si la toaleta cand se schimba in timpul prezentarilor de moda si ii cara geanta peste tot.

El a ajuns chiar si dadaca pentru micuta Irina si i-a intrat in gratii si lui Irinel Columbeanu. Monica a luat decizia de a-l concedia.

Dupa ce "Ricky Martin" a devenit faimos, Catalin Botezatu l-a tentat cu un contract de modelling care i-a dat ocazia sa castige la o singura prezentare de moda cat vechiul salariu lunar platit de Moni.

Se pare ca cei doi nu s-au despartit in termeni buni, pentru ca Voicu nu a ezitat sa o "taxeze" atunci cand se zvonea ca sotia lui Irinel a fost deranjata de avansurile lui. "Monica nu este genul meu si nici nu e atat de senzuala pe cat se crede ea. Nu m-am indragostit si nu i-am facut niciodata avansuri sotiei lui Irinel", a spus Voicu Panzaru la cateva luni dupa ce a nu a mai lucrat cu doamna Columbeanu.

Monica in toaleta cu soferul

Monica Columbeanu a ajuns soferita soferului

Voicu nu regreta ca a plecat de la Monica

Moni face glume pe seama sexualitatii fostului sofer

Irinel si Irina duc lipsa soferului concediat de Moni

 

Adrian, soferul stripper

Dupa Voicu a urmat Adrian Filote . Fostul dansator si stripper a cunoscut-o pe Monica la "Dansez pentru tine" si a fost incantat sa-i devina sofer.

Entuziasmul lui nu a durat mult timp. Dupa doar cateva luni, Filote si-a dat demisia si a acuzat-o pe Moni ca nu l-a platit si ca l-a agresat.

"Eram cu Monica in masina, vorbeam la telefon si am gresit o strada. Imediat, ea mi-a smuls telefonul de la ureche si mi-a dat cu el in cap. Atunci am oprit masina si am lasat-o acolo", a povestit Adrian in cadrul emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1.

Monica Columbeanu a angajat un sofer dansator

Fostul sofer o acuza pe Moni ca nu l-a platit

 

Ovidiu, soferul de Snagov

Cel mai putin a rezistat Ovidiu Dumitru (26 de ani), din Snagov, care si-a dar demisia dupa numai zece zile, printr-un SMS trimis lui Irinel.

"Programul nu era o mare problema. Am stiut de la inceput ce program voi avea, dar conditiile de munca erau foarte grele. Doamna Columbeanu este o femeie pe care nu o multumeste nimic. Eu nu am rezistat stresului si nici nu cred ca cineva este in stare sa reziste. Nu se merita", a povestit Ovidiu pentru Click!

Monica Columbeanu si-a schimbat din nou soferul

 

Dan, soferul de cursa lunga

Soferul Dan este singurul care a rezistat in timp la volanul masinilor familiei Columbeanu. Angajat din vara anului 2008, Dan a reusit sa-si pastreze slujba in timp ce altii au venit si au plecat si ar fi fost chiar preferatul Monicai pe vremea cand lucra alaturi de Voicu, conform unor surse citate de Click!

Poate ca secretul longevitatii lui Dan ca angajat al familiei Columbeanu a fost faptul ca, spre deosebire de ceilalti soferi ai Monicai, a ramas in anonimat.

 

"Pentru mine nu conteaza ce sofer am. Oricum, in perioada asta, merg mai mult cu soferii de la Pro, care ma duc si ma aduc de la repetitiile pentru "Dansez pentru tine", ce au loc la Buftea" - Monica Columbeanu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare