Vedete din Romania

#monica columbeanu #biserica #opera

Monica Columbeanu fuge de biserica

Monica Columbeanu este satula de biserica. Pentru ca mama ei mergea zilnic la biserica in copilaria ei, sotia miliardarului evita acum lacasul sfant, pe care il viziteaza doar cu ocazii speciale .

Marcata de experienta din copilarie, Monica nu este deloc grabita sa mearga la biserica. Ea a marturisit in emisiunea "Conferinta de presa" (Antena 2) ca obisnuia sa o insoteasca zilnic pe mama ei, Veronica Gabor , la biserica.

"Cand eram mica, mama, care este o persoana foarte religioasa, obisnuia sa mearga zilnic la biserica, uneori chiar si de mai multe ori pe zi. Evident ca ne lua si pe noi, pe mine si pe surorile mele. Nu am nimic impotriva bisericii, la randul meu sunt credincioasa, dar mi se pare prea mult pentru mine si de aceea acum nu mai fac acest lucru. Merg la biserica uneori cand simt nevoia sau cu diverse prilejuri, dar nu ca mama, zilnic. Nu e ceva ce mi se potriveste, nu vreau sa devin habotnica ", a spus Monica.

Monica a fost botezata catolic, dar s-a convertit la ortodoxism inainte de nunta cu Irinel Columbeanu. Nasul de botez a fost chiar pictorul Sabin Balasa, prieten cu miliardarul.

Moni, la Balul Operei

Dupa Revelionul prezentat la TVR International , Monica se pregateste de urmatorul proiect. Ea va prezenta pe 17 ianuarie Balul Operei din Cluj alaturi de Ricky Dandel. In cadrul evenimentului, Catalin Botezatu va fi vedeta spectacolului de moda, iar partea muzicala va fi asigurata de Flaviu Teodosiu cu trupa Euroband, cu invitatii Ron White si Deborah Woodson (SUA), Ricky Dandel, Andra si Anca Turcasiu , informeaza Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare