Vedete din Romania

#mihai albu #scandal #monica columbeanu

Monica Columbeanu il acuza pe Mihai Albu ca n-are creier

Monica Columbeanua a scos o noua perla pe gura. Plictisita probabil sa tot intre in polemici doar cu Iulia Albu , diva a trecut acum si la sotul acesteia, celebrul creator de moda Mihai Albu . Astfel, Moni a afirmat ca designerul este incapabil sa faca niste sandale frumoase ca ale ei, intrucat pentru asta iti trebuie creier, iar el nu poseda asa ceva.

In urma cu mai bine de doi, Moni si Iulia au avut un conflict de zile mari care a tinut prima pagina a ziarelor ocupata mult timp. Pe atunci, scandalul a pornit de la declaratia Monicai potrivit careia sotia lui Albu o influenteaza negativ. Acum, cand apele se mai linistisera, conflictul a recidivat si asta tot la initiativa doamnei Columbeanu.

Prezenta la o expozitie de bijuterii, sotia lui Irinel a fost intrebata de catre un reporter Cancan daca sandalele pe care le poarta sunt semnate de Mihai Albu. Nervoasa, drept raspuns, aceasta ar fi replicat simplu:  "Cum sa fie de la Albu? Iti trebuie creier ca sa faci asemenea sandale".

Mihai Albu a reactionat cu calm la obraznicia Monicai, rezumandu-se la a spune doar ca: "Nu pun pret pe parerile manechinelor care se cred celebre, dar prezinta doar in cluburi de noapte si a caror notorietate este cladita doar pe scandal"

Dinu Damaschin : "Monica e pestoaica"

Ieri, la judecatoria Sectorului 6 din Capitala, presupusul tata natural al Monicai Columbeanu a facut o serie de declaratii socante despre viata acesteia. Pe numele sau Dinu Damaschin, tatal vedetei a povestit o serie de intamplari din trecutul fiicei sale, comparand-o cu o pestoaica.

"Irinel a fost primul amant al Monicai, inca de pe la 15-16 ani. Dupa aceea, ea a fugit de la mine si a plecat in Austria, unde cred ca a facut filme porno. Apoi s-a intors si s-a casatorit cu el", a sustinut Dinu Damaschin, citat de Cancan.

Acesta a mai spus ca si Irinel a lucrat in industria sexului. "Cu unele manechine traieste, iar pe altele le trimite sa se prostitueze. Acum si Monica e pestoaica, a invatat de la Irinel, ia fete si le trimite afara, unele chiar minore", a precizat presupusul tata al Monicai.

Dinu Damaschin a fost audiat ieri in cadrul procesului interlopului bacauan Ovidiu Hasan, despre care s-a zvonit ca ar fi fost in trecut protectorul Monicai Columbeanu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare