Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #sua

Monica Columbeanu in SUA: "Eu si fiica mea vrem ceva mai bun pentru viitorul nostru"

Monica Columbeanu isi construieste o parte din viata in SUA. Sotia lui Irinel si-a inscris deja fiica la gradinita in Los Angeles.

Dupa ce si-a inchiriat un apartament in SUA, Moni studiaza intensiv engleza, cate opt ore pe zi. Contractul pe trei ani semnat cu agentia Elite Model Management ii ofera multe sanse, iar tot timpul liber il petrece la castinguri.

"Ma descurc fara sofer sau femeie de serviciu . Am o masina, pentru ca trebuie sa ajung repede unde sunt chemata, la job-uri. Ma trezesc la 7.00 dimineata, merg la scoala opt ore, unde invat engleza intensiv. Imi iau mancare la pachet sau mananc la cantina , caci ajung acasa la opt seara", a declarat Monica, pentru Click!

Monica se concentreaza asupra sedintelor foto pentru cataloage si pe spoturi publicitare, fara sa aiba deja ambitii de actrita de film, chiar daca locuieste la o aruncatura de bat de Hollywood.

Chiar daca munca ii ocupa mult timp, Moni spune ca prioritatea ei este Irina.

"Imi doresc sa ii ofer totul fetitei mele, ea va avea alt start in viata, avand in vedere ca deja merge la gradinita aici. Imi doresc pentru ea ce este mai bun si asa am decis sa crestem impreuna... Amandoua suntem practic in acelasi proces, amandoua vrem ceva mai bun pentru viitorul nostru”, a explicat Moni pentru Libertatea.

Sotia lui Irinel neaga vehement toate zvonurile despre o despartire de sotul ei. Cei doi mentin contactul pe internet, prin aplicatia Skype, si Moni calatoreste regulat in Romania.

"Noi avem o relatie bazata si pe altceva, nu doar pe considerente financiare. Daca prin absurd ar avea nevoie, l-as sustine financiar pe Irinel", a marturisit Moni in emisiunea „ Povestiri adevarate ”.

Omul de afaceri de la Izvorani sustine si el ca cei doi au o casnicie fericita si ca vrea sa-i ofere toate sansele sotiei sale.

"O sprijin pe Monica in tot ceea ce face si sper sa aiba succes cu noul ei proiect. Nu-mi pasa ce scriu tabloidele despre noi. Suntem o familie fericita. Am fost de acord ca Monica sa plece in State pentru ca stiu ca in acest fel va evolua si ii doresc sa ajunga cat mai sus", a declarat Irinel pentru "ring".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare