Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #apartament

Monica Columbeanu isi cauta apartament in centru

Monica Columbeanu se muta in Bucuresti. Desi isi cauta apartament in Capitala, sotia lui Irinel spune ca nu are probleme in casnicie, ci doar ca programul nu-i mai permite sa piarda timp pe drumuri.

Traficul si contractele din ultima vreme sunt cei doi factori esentiali care au facut-o pe Moni sa inceapa cautarea unui apartament. "M-am saturat de drumurile de la Izvorani . Fac cel putin ora si jumatate dus, o ora si jumatate intors. Sunt trei ore pierdute aiurea si ajung obosita la intalniri si sedinte foto. Toate spatiile lui Irinel sunt inchiriate, nu mai are decat un birou, dar nu poate fi transformat in spatiu de locuit . Vreau un apartament de doua camere, in centru, unde sa dorm si sa imi las cateva haine", a declarat Monica, pentru Click!.

Necesitatea unei case in Bucuresti pentru doamna Columbeanu a fost subliniata si de apropiati de-ai lui Moni, dar si de paparazzi. Fotoreporterii au surprins-o pe Monica schimbandu-si tinutele in masina, Bentley-ul devenind un sifonier ambulant, in care se afla mai multe randuri de haine si accesorii, pe care proprietara le schimba in functie de evenimentul la care merge.

Familia Columbeanu a locuit pana acum la Izvorani, acolo unde se afla vila lui Irinel. Casa acestora are piscina, sala de fitness, curte imensa si priveliste cu lac, insa si dezavantajul ca se afla la 30 de kilometri de Bucuresti.

 

Citeste si

Monica Columbeanu vine la "Dansez pentru tine"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului