Vedete din Romania

#monica columbeanu #ciocolata #tv

Monica Columbeanu mananca patru ciocolate pe zi si nu se ingrasa

Regimul drastic de antrenamente de dans i-a facut pe multi dintre concurentii si vedetele de la "Dansez pentru tine" sa piarda din greutate. Monica Columbeanu a reusit sa nu slabeasca pana acum, dar se rasfata cu patru ciocolate pe zi.

Doamna Columbeanu se bucura chiar de antrenamentele obositoare care o tin in forma si ii dau o stare mai buna.

"Sincera sa fiu, am inceput sa mananc si sa dorm mai mult, ceea ce ma face sa ma simt mai bine. Mananc foarte multe dulciuri, in special ciocolata, in unele zile ajung si la 4 pe zi. Dansul impune o atitudine, o anumita pozitie care te face sa pari mai elegant. Dansul este o excelenta forma de a face miscare, arzi calorii in timp ce inveti sa dansezi. Repeti atat de mult, incat nu ai cum sa nu-ti lucrezi muschii", a explicat Monica, citata de Gardianul.

Oricat de mult ar manca, ceilalti concurenti au inceput sa piarda in greutate. Cel mai mult a slabit Jean de la Craiova - 10 kg, urmat de Radu Valcan cu 7 kg.

Cele zece ore de repetitii pe zi se resimt si pentru Andreea Mantea care este acum mai slaba cu 3 kilograme. "Am vrut sa tin un regim special , dar m-am lasat pagubasa. Eu in mod normal mananc mult, dar acum, cu toata miscarea asta, mananc extraordinar de mult!", a spus bruneta, multumita de faptul ca dansul a luat locul curei de slabire .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului