Vedete din Romania

#monica columbeanu #oana zavoranu #scandal #tv #acuzatii

Monica Columbeanu, "mintita si tradata" de Zavoranu

Conflictul dintre Oana Zavoranu si Monica Columbeanu continua. In timp ce sotia milionarului din Izvorani sustine ca a fost convinsa sa apara in emisiune fara sa i se ofere toate detaliile, Oana Zavoranu se bucura de faptul ca postul TV va difuza iesirea ei nervoasa.

Monica Columbeanu s-a simtit hartuita de modul in care au evoluat lucrurile pe platoul emisiunii " Pact cu diavolita " si de aceea a cerut taierea la montaj a unei scene. Doamna Columbeanu a recunoscut ca a fost platita pentru aparitia ei si considera ca scandalul i-a facut publicitate Oanei Zavoranu.

"Eu imi faceam meseria la televiziune, aveam un contract semnat si nu cred ca este normal ca in timp ce vii la serviciu sa fii hartuit. Sa-mi aprinda lumanari la biserica pentru cata promovare i-am facut", a declarat Monica pentru Libertatea.

Oana Zavoranu s-a declarat jignita de ideea ca ar fi organizat impreuna cu Monica scandalul. Imaginile controversate vor prezenta plecarea Monicai din studio si tirada de injuraturi si blesteme a prezentatoarei.

"Am facut o criza de nervi cand am auzit pe la alte emisiuni ca as fi regizat cu invitata acest scandal. N-am facut niciodata asa ceva si cu atat mai putin as fi ales sa ma aliez cu o persoana de teapa ei, care m-ar fi vandut la orice colt de strada. Tocmai de aceea am decis ca, in cadrul emisiunii, sa fie difuzate imagini si din culise. Se vor observa astfel toate reactiile mele, ca am fost ca un butoi cu pulbere care a explodat. Am fost la un pas s-o bat", a spus Oana pentru "ring".

 

Citeste si

Monica Columbeanu si Oana Zavoranu, insulte si amenintari

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului