Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #irina columbeanu

Monica Columbeanu o lasa pe Irina din nou la Izvorani

Monica Columbeanu i-a oferit lui Irinel ocazia sa petreaca timp cu fiica lui, chiar acasa la Izvorani . Moni este dispusa sa o lase pe Irina o saptamana la Izvorani, daca micuta este ingrijita de bunica .

"Monica isi doreste ca tatal Irinei sa faca parte din viata copilei. O va lasa la Irinel o saptamana de proba", a declarat Ionut Dojana , avocatul Monicai, la emisiunea Happy Hour de la Pro Tv.

Conventia dintre Monica si Irinel ar putea avea reperscursiuni surprinzatoare asupra procesului de divort, mai ales ca Irinel este obligat sa renunte la procesul de reincredintare, pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa.

Avocatul Cristian Gheorghita spune ca intelegerea dintre cei doi ar putea fi folosita de oricare dintre ei pentru a strange dovezi folositoare in viitoarele procese.

"Irinel are ocazia sa convinga judecatorul ca, desi legal trebuie sa stea cu mama lui, copilul petrece mai mult timp cu el. Nici faptul ca Irina va sta cu bunica materna nu va reprezenta o problema, pentru ca Irinel ar putea sa-i plateasca serviciile. Mama Monicai va fi martorul direct al fiicei sale daca Irinel pleaca la munca de dimineata si vine doar seara acasa. Personal, cred ca Monica prefera ca decat sa fie alergata si prinsa pe picior gresit, mai bine sa-l urmareasca ea pe Irinel si sa-i numere gafele”, a explicat avocatul Cristian Gheorghita, citat de ZiarulRing.ro.

Vezi conditiile puse de Monica pentru a o lasa pe Irina la Izvorani, citate de Adevarul.ro:
 

  • Gradinita, programul scolar al Irinei sa nu fie modificat cu nicio exceptie.
  • Nicio activitate noua educativa nu va fi decisa de Irinel Columbeanu fara consultarea cu mama ei.
  • Orice situatie care afecteaza sanatatea Irinei trebuie comunicata de urgenta Monicai si ea va decide unde si cum va fi tratata micuta.
  • Irina sa fie ferita de presa si paparazzi, orice expunere poate atrage ruperea Conventiei.
  • Irina sa nu fie inregistrata audio/video.
  • Monica poate sa-si viziteze fiica la Izvorani, oricand si daca vrea poate ramane peste noapte. In acelasi timp poate sa o ia pe Irina in excursie atunci cand vrea ea.
  • Ramona Gabor, bunicul, bunica si copiii prietenelor Monicai sa o viziteze pe Irina pe durata zilei dar nu mai mult de 8 ore.
  • Pe durata Conventiei Irina va fi ingrijita de bunica ei, mama Monicai fiind exclusa posibilitatea unei bone sau alte persoane. Pe scurt ar trebui ca mama Monicai sa locuiasca in permanenta la Izvorani.
  • In prezenta Irinei nu se va fuma si nu se va consuma alcool si nici nu va putea fi prezenta la petreceri cu adulti, etc.
  • Irina va fi protejata sa nu urmareasca emisiuni despre divortul parintilor ei.
  • Domnul Columbeanu si apropiatii acestuia se vor abtine de la orice comentariu la adresa Monicai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare