Vedete din Romania

#amenintare #scandal #tv #monica columbeanu #oana zavoranu

Monica Columbeanu si Oana Zavoranu, insulte si amenintari

Platoul de filmari al emisiunii " Pact cu diavolita " a fost scena unui scandal intre Oana Zavoranu si Monica Columbeanu. Moni a cerut ca anumite scene sa nu fie difuzate, lucru care a dus la un conflict de orgolii, in urma caruia Oana si-a pierdut rabdarea si a dat-o afara din studio pe doamna Columbeanu.

Invitata de Oana Zavoranu la show-ul ei, Monica a avut anumite obiectii legate de o scena in care este ridicata in brate de un barbat care participa la preselectia fictiva pentru postul de sofer personal si asezata pe un pian. Doamna Columbeanu s-a razgandit insa dupa filmarea scenei si i-a cerut Oanei sa nu o difuzeze, lucru care a suparat-o pe moderatoare.

Fiindca Oana a refuzat, Moni i-a explicat ca poate sa apeleze la avocatii ei si ca acest lucru ar putea dauna emisiunii, moment in care iubita lui Pepe a izbucnit: "Iesi afara, nesimtito!"

"Eu nu accept santajuri si amenintari. Nimeni nu o sa-mi impuna ce sa fac in emisiunea pe care o prezint. Eu nu mi-am permis sa spun altora ce sa faca in emisiunea lor si nici nu am avut tupeul si nesimtirea de a santaja si ameninta vreun moderator TV. Am stiu sa respect gazda si casa in care m-am dus, chiar daca nu mi-au convenit, uneori, intrebarile", a declarat prezentatoarea tv pentru Gardianul.

Monica Columbeanu si-a lasat avocatii sa se ocupe de problema si spera ca ei sa ajunga la un compromis cu producatorii emisiunii de la Kanal D. "Nu vreau sa comentez nimic deocamdata. Voi lasa avocatul sa se ocupe de aceasta problema", a spus Monica Columbeanu pentru Cancan.

Oana este si ea pregatita pentru o actiune in instanta, conform aceleiasi surse. Daca cearta dintre ea si Moni nu se rezolva, prezentatoarea se gandeste sa o dea in judecata pe doamna Columbeanu pentru amenintari si santaj.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare