Vedete din Romania

#monica gabor #comportament Monica Gabor #veronica bulai #pictorial Monica Gabor

Monica Gabor, comportament bizar dupa moartea mamei sale

In urma cu o luna, surorile Gabor, Monica si Ramona, au trecut prin momente cumplite si pline de durere dupa ce mama lor, Veronica Bulai, a murit dupa ce o stanca s-a prabusit peste ea in timp ce se afla intr-un pelerinaj la manastirile din Oltenia. Monica si Ramona Gabor au sosit imediat in tara la aflarea aceste vesti teribile, insa, inca de la prima sa aparitie,  Monica a avut reactii destul de ciudate, cu care continua sa surprinda si acum.

A fotografiat-o pe mama sa in cosciug

Imediat ce a sosit in orasul natal, Bacau, Monica Gabor a mers direct la capela unde se afla trupul neinsufletit al mamei sale. Insa, in loc sa isi planga mama, vedeta a avut un comportament destul de ciudat. Ea a inceput sa faca poze cu telefonul mobil atat cosciugului mamei sale, cat si altor fotografii expuse ori coroanelor de flori.

De asemenea, in momentul in care si-a condus mama pe ultimul drum, Monica a facut din nou gesturi nebanuite si total nepotrivite momentului. A vorbit la telefonul mobil in timp ce mama sa era coborata in groapa, iar gestul sau a fost rapid taxat si sesizat, chiar daca a incercat sa acopere telefonul cu tabloul pe care il tinea in mana.

Si-a transformat casa intr-un altar

Desi nu a putut ajunge in tara la parastasul de 40 de zile, Monica Gabor nu a trecut cu vederea acest moment. Dupa o lunga perioada de absenta, Monica a revenit cu noi postari pe pagina de Facebook. Vedeta si-a exprimat din nou durerea intr-o maniera destul de ciudata. Ea a postat pe reteaua de socializare o fotografie care arata ca dormitorul sau s-a transformat practic intr-un altar, cu multe lumanari aprinse.

Pictorial sexy-macabru in memoria mamei sale

Cu doar cateva zile inainte de a face postarea cu altarul din casa, Monica Gabor si-a socat fanii cu un alt gest extrem de bizar. Ea a realizat un pictorial in care apare in ipostaze senzuale, insa in haine de doliu. Reactia fanilor sai a fost una la fel de neasteptata, multi dintre acestia felicitand-o pentru cat de bine arata.

Alaturi de aceste fotografii, Monica a postat si un mesaj ciudat si ambiguu: "In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!".




Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare