Vedete din Romania

#monica gabor #irina columbeanu #fiica monica gabor

Monica Gabor nu a vrut sa-si vada fiica pe timpul verii

Desi avea dreptul legal de a petrece o luna impreuna cu fetita ei in aceasta vara, Monica Gabor nu a dat curs deciziei magistratilor de a o lua pe Irina la ea, asa cum era programat. Fetita a ramas in custodia tatalui, Irinel Columbeanu, pe tot parcursul verii.

Vedeta, stabilita in prezent in America, impreuna cu iubitul sau, avea dreptul legal sa isi petreaca vacanta de vara, intre 22 iunie si 31 iulie, impreuna cu fiica sa, Irina.

Cu toate acestea, Monica nu a dat niciun semn ca va veni sa o ia pe fetita si nici o explicatie pentru absenta ei, in ciuda telefoanelor si email-urilor pe care fostul sau sot, Irinel, i le-a dat insistent. In aceste conditii, copila a ramas in compania tatalui pe toata perioada verii.

Maine, 31 iulie, este ultima zi in care Monica ar fi avut dreptul legal de a petrece timp in compania fiicei sale. Cand a fost intrebata de Irinel cu privire la motivul pentru care nu a venit sa o ia pe fetita, fosta doamna Columbeanu a replicat ca Irina va primi toate explicatiile de rigoare din partea ei.


Foto: RTV.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului